Det handler om mennesker.
Om oppgaver og utfordringer.
Om ressurser og ansvar.
Uansett hvilken rolle, stilling og jobb vi har.

1834853241

«Merkevaren» numberone og domenet Numberone.no har i en årrekke vært synonymt med Stein Erik Egeberg. Stein har bistått bedrifter med oppnå økte resultater fra før internett ble allemannseie, og har hjulpet enkeltpersoner å gjøre endringer og nå sine mål.

For å skape resultater er vi avhengig av både egne og fellesskapets innsats. Det spiller mindre rolle hvor i verdikjeden vi jobber, uansett hvor noe svikter blir sluttproduktet redusert.

Dette er den enkle, men utfordrende virkeligheten som Numberone anerkjenner og har som virksomhetsområde. I alle oppdrag og leveranser er målet klart; oppdragsgivers opplevelse skal være i henhold til forventning og avtale – og gi varige resultater.

Kurs, workshops, seminar

Etter en første karriere som ingeniør innen elkraftutbygging og distribusjon, har han de siste 30 årene levert kurs, seminar, rådgivning og personlig coaching som har gitt vekst og positiv utvikling for både bedrifter og enkeltpersoner. Blant annet bidro han til større aksept og klarere identitet for faget salg ved å etablere Norsk Selgerskole i 1989.

Ingeniørens struktur og metodikk kvalitetssikrer resultater

Stein baserer sitt arbeid på kombinasjonen av ingeniørens struktur og metodikk, bedriftsøkonomens fokus på verdier og resultat, og erfaringen og innsikten fra å jobbe tett og lenge med mennesker og prosesser. Han har spesielt fordypet seg på områdene beslutningspsykologi, personprofiler, påvirkning og kommunikasjon. Stein har også høstet verdifull erfaring fra å arbeide internasjonalt både i Europa, Australia, Taiwan, UAE og USA. Hans brede bakgrunn har gjort Stein til en kapasitet innen kundekommunikasjon og interaksjon.

Forfatter og utvikler av læremidler

Stein har forfattet læremidler i salg, kommunikasjon og personprofiler, og har utviklet ulike verktøy innen ledelse, salg og rekruttering. Han har også skrevet bøker/E-bøker om livsglede, måloppnåelse og databasert rekruttering.

 

 

Banebrytende online rekrutterings- og utvelgelsesverktøy

Stein har utviklet det banebrytende online rekrutteringsverktøyet SeeRecruit.com, som er den første tjenesten som gjør det mulig for arbeidsgiveren å se både jobbsøkernes personprofil og faglige bakgrunn allerede ved mottak av søknaden.

Her finner du rekrutterings- og personprofilverktøyet www.seerecruit.com

 

 

Utvikling av organisasjoner og medarbeidere bygger på samme verdier uansett næring og bransje.
Oppdragene spenner dermed bredt:

– Forsikring
– Renhold
– Barnehage
– Finans
– Management
– Bygg og eiendom
– E-handel
– Elektro/Strøm

– Fotografering
– Telekom
– Bilforhandlere og bilpleie
– Industriproduksjon
– Automasjon
– Cruise og shipping
– Mat
– Energi

– Kursarrangører
– VVS
– Reisebyrå
– IT og data
– Hudpleie
– Konferansesenter
– Kultur og ideelle organisasjoner
– Media
– Transport og budtjeneste