Innrammet Nu1JPG Om Mr. Numberone

Mr. Numberone Stein Erik Egeberg har bistått bedrifter med oppnå økte resultater i 30 år, og har hjulpet enkeltpersoner å gjøre endringer og nå sine mål.

Etter en første karriere som ingeniør innen elkraftutbygging og distribusjon, har han de siste 30 årene levert kurs, seminar, rådgivning og personlig coaching som har gitt vekst og positiv utvikling for både bedrifter og enkeltpersoner. Blant annet bidro han til større aksept og klarere identitet for faget salg ved å etablere Norsk Selgerskole i 1989.

Stein baserer sitt arbeid på kombinasjonen av ingeniørens struktur og metodikk, bedriftsøkonomens fokus på verdier og resultat, og erfaringen og innsikten fra å jobbe tett og lenge med mennesker og prosesser. Han har spesielt fordypet seg på områdene beslutningspsykologi, personprofiler, påvirkning og kommunikasjon. Stein har også høstet verdifull erfaring fra å arbeide internasjonalt både i Europa, Australia, Taiwan, UAE og USA. Hans brede bakgrunn har gjort Stein til en kapasitet innen kundekommunikasjon og interaksjon.

 Stein har forfattet læremidler i salg, kommunikasjon og personprofiler, og har utviklet ulike verktøy innen ledelse, salg og rekruttering. Han har også skrevet bøker/E-bøker om livsglede, måloppnåelse og databasert rekruttering. Stein har utviklet det banebrytende online rekrutteringsverktøyet SeeRecruit.com, som er den første tjenesten som gjør det mulig for arbeidsgiveren å se både jobbsøkernes personprofil og faglige bakgrunn allerede ved mottak av søknaden.

Her finner du rekrutterings- og personprofilverktøyet www.seerecruit.com


Gjennom årene har oppdragene dekket de fleste næringer og bransjer, blant annet: 

- Forsikring

- Renhold

- Barnehage

- Finans

- Management

- Bygg og eiendom

- E-handel

- Elektro/Strøm

- Fotografering

- Telekom

- Bilforhandlere og bilpleie

- Industriproduksjon

- Automasjon

- Cruise og shipping

- Mat

- Energi

- Kursarrangører

- VVS

- Reisebyrå

- IT og data

- Hudpleie

- Konferansesenter

- Kultur og ideelle organisasjoner

- Media

- Transport og budtjeneste

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.