Innrammet Nu1JPGOm Stein

Stein Erik Egeberg (født 1956) er en av de mest erfarne coachene i Norge.

Etter en første karriere som ingeniør innen elkraftutbygging og distribusjon, har han de siste 30 årene arbeidet med utvikling og distribusjon av «human kraft» gjennom kurs, seminarer, rådgivning og 1:1 coaching. Han har inspirert til vekst og positiv utvikling for både bedrifter og enkeltpersoner. Blant annet bidro han til større aksept og klarere identitet for faget salg ved å etablere Norsk Selgerskole i 1989.

Stein baserer sitt arbeid på kombinasjonen av ingeniørens struktur og metodikk, bedriftsøkonomens fokus på verdier og resultat, og erfaringen og innsikten fra å jobbe tett og lenge med mennesker og prosesser. Han har spesielt fordypet seg på områdene beslutningspsykologi, personprofiler, påvirkning og kommunikasjon. Stein har også høstet verdifull erfaring fra å arbeide internasjonalt både i Europa, Australia, Taiwan, UAE og USA. Hans brede bakgrunn har gjort Stein til en kapasitet innen kundekommunikasjon og interaksjon.

 Stein har forfattet læremidler i salg, kommunikasjon og personprofiler, og har utviklet ulike verktøy innen ledelse, salg og rekruttering. Han har også skrevet bøker/E-bøker om livsglede, måloppnåelse og databasert rekruttering. Stein har utviklet det banebrytende online rekrutteringsverktøyet SeeRecruit.com, som er den første tjenesten som gjør det mulig for arbeidsgiveren å se både jobbsøkernes personprofil og faglige bakgrunn allerede ved mottak av søknaden.

 Her kan du se mer om bøkene: www.steinerikegeberg.com

 Her finner du rekrutterings- og personprofilverktøyet www.seerecruit.com


Partnerskap med Lette.no fra 2020

Sammen med Lette.no bygger vi opp et nasjonalt ressurssenter innen salg for selgere og salgsledere uansett erfaring, bransje og næring. Både grunnleggende og dyptgående kunnskap, råd og tips innen Faget Salg blir gitt. Med min bakgrunn fra etableringen av Norsk Selgerskole og påfølgende 30+ år med salgscoaching og selgerutvikling, er det naturlig og motiverende å inngå partnerskap med Lette.no.

Stoffet som gjøres tilgjengelig vil utfordre på de tradisjonelle begrepene, metodene og virkemidlene innen salg. 
https://www.lette.no/blog


Gjennom årene har oppdragene dekket de fleste næringer og bransjer, blant annet:

- Forsikring

- Renhold

- Barnehage

- Finans

- Management

- Bygg og eiendom

- Elektro

- Fotografering

- Telekom

- Bilforhandlere og bilpleie

- Industriproduksjon

- Automasjon

- Cruise og shipping

- Mat

- Energi

- Kursvirksomhet

- VVS

- Reisebyrå

- IT og data

- Hudpleie

- Konferansesenter

- Kultur og ideelle organisasjoner

- Media

- Transport og budtjeneste